07. augustus 2020
24. juli 2020
Het was vrij koud maar we waren er toch even op uit gegaan, niet binnen blijven. het leverde een aantal mooie plaatjes op. Lichtelijk bewerkt, ook in HDR en in Normale kleur. Het was een plekje in Amsterdam waar je niet snel komt, het Prinseneiland en omgeving met de Bogen. Nu bedrijfjes.
24. juli 2020
Vorig jaar alweer naar het landhuis Hartestijn geweest, voormalig HQ van de geallieerden. Het was heel indrukwekkend en verduidelijkte heel goed welke veldslag zich hier afgespeeld had, de Slag om Arnhem (Market Garden). Het was een van de grote veldslagen in Nederland en begint op de Ginkelscheheide met een grote luchtlanding.
20. juli 2020
Leuk in het Marine Museum in Den Helder geweest. Het was een hele leerzame en mooie dag. De zon scheen voluit, er stond een klein beetje wind uit zee en we gingen verschillende schepen in. Waaronder de Tonijn een Nederlandse onderzeeƫr. Nog een keer langs de kust en de verschillende dorpjes. Ja moeten we zeker doen!
29. juni 2020
Hier even iets over wat je kan zien als je ons tegenkomt, dan zie je verschillende dingen. Want wij zijn niet standvastig, wij verliezen wel eens ons evenwicht. Wij lopen wel eens/ vaak te wiebelen en iemand houdt ons in evenwicht door een hand te geven. He of we lopen met een stok deze is o.a. voor ons balans. Dus we zijn niet DRONKEN! We struikelen vaak, we kunnen onze benen niet hoog optillen daarom lopen we veelvuldig met een zogenaamde "Hanentred" waarbij je stijf loopt en probeert je...
12. juni 2020
Wat zullen we nu doen, Weet je wat we gaan naar Artis toe. We hadden gereserveerd dus de toegang was verzekerd. We waren verzekerd van rust, mooi weer en weinig kinderen. Een mooie combinatie! Dit bezoekje was dus alweer even terug maar door familie aangelegenheden kwam het er even niet van om ze te plaatsen!
01. juni 2020
Leuk weer na een lange tijd even naar Artis toe, het was weer heel erg leuk. Ondanks alle beperkingen want niet alles was natuurlijk te bezichtigen en het moest wel allemaal op een veilige manier. Maar het kleine pas geboren olifantje was gelukkig te zien. Dit was zo een mooi en aandoenlijk gezicht. Zo klein en harig! En natuurlijk zat het weer natuurlijk ook mee, das ook belangrijk. En we werken weer wat ook heel mooi is. Dus genoeg mooie dingen allemaal om naar uit te blijven kijken.
24. mei 2020
We hadden weer genoeg van het binnen blijven, dus even er uit. nu even naar de Hoge dijk. Het was weer prachtig weer even genieten van de natuur. En dit tijdens de 1,5 meter samenleving, dus echt veilig!
24. mei 2020
Waar gaan we naar toe, we willen er weer even op uit. Ja we gaan naar het Amstelpark toe en dan maar hopen dat de Rododendron-vallei weer of nog in bloei staat. Het is namelijk een heel mooi, kleurrijk gezicht! Dus weer een ideaal uitstapje. Ideaal ruim en op een door de weekse dag, dus je kan heel goed je ruimte houden van de 1,5 meter en toch genieten van al het moois. Ja hoor de vallei met Rododendrons stond nog in bloei, en ook de rest er omheen gaf een mooie kleur, licht en schaduw-partij.
15. mei 2020
Even een update na de laatste post van afgelopen keer is er het een en ander veranderd, ik ga weer iets doen we mogen weer aan de slag na 1 juni of liever op 1 juni al. Lekker hoor na al het thuis zitten. Eerst nog 2 trainingsdagen over hoe om te gaan met deze nieuwe situatie. En dan op of direct na 1 juni aan de slag. Lekker weer iets doen, het ging juist lekker dus ik kijk er echt naar uit. Aankomende maandag ook weer naar de Fysiotherapie, eindelijk. Nu de sportschool ook nog open. Dan kan...

Meer weergeven